Stadsdorp Vathorst brengt mensen met en zonder een beperking met elkaar in contact. Op deze website zie je wat er te doen is in de Amersfoortse wijk Vathorst. En wie jou op weg kan helpen. Stadsdorp Vathorst is er voor iedereen. Zo voelt iedereen zich thuis in Vathorst! Lees verder... 

WAT IS ER DEZE MAAND TE DOEN IN VATHORST? Check onze Facebookpagina
ANNEMARIE WELP FOTOGRAFIE

Stadsdorpelingen:

Dirk Kors: alles is wel goed zo

Wie ben je?

Ik ben Dirk en ik ben 68 jaar. Ik heb eerst 10 jaar in Groenekan gewoond. Daarna ben ik op mijn 16e verhuisd naar Maarssen in Huize Vechthoeve. Daarna naar een pleeggezin in Zeist. Daar heb ik 30 jaar gewoond. Daarvandaan naar de Zamenhoflaan in Zeist. En nu woon ik hier op de Hoenderberg.

Waar ben je goed in?

Ik ben goed in koken. Dat deed ik veel op de Zamenhoflaan.

Wat vind je leuk om te doen?

Ik hou van legpuzzels doen. Ik zit soms ook wel eens op de computer. Ik ga 3x per week naar de dagbesteding op Hoenderberg 47 en 2x per week naar de boerderij in de Bilt.

Heb je nog iets toe te voegen aan dit interview?

Ik vind het leuk op de Hoenderberg. Ik zit ook in de cliëntenraad. Ik vind het wel leuk dat ik nu allemaal mensen om me heen heb. Dat had ik niet op de Zamenhoflaan. Daar woonde ik alleen en iedereen ging telkens weg. Ik mis niks op de Hoenderberg, alles is wel goed zo.