Stadsdorp Vathorst brengt mensen met en zonder een beperking met elkaar in contact. Op deze website zie je wat er te doen is in de Amersfoortse wijk Vathorst. En wie jou op weg kan helpen. Stadsdorp Vathorst is er voor iedereen. Zo voelt iedereen zich thuis in Vathorst! Lees verder... 

WAT IS ER DEZE MAAND TE DOEN IN VATHORST? Check onze Facebookpagina
ANNEMARIE WELP FOTOGRAFIE

Eten en drinken

Samen eten, dat is wel zo gezellig. Op verschillende plekken in Vathorst zijn eetgroepen waar je kunt eten voor weinig geld.

De Foortse Kamer

Elburgstraat 250

De Foortse Kamer is een inloop voor iedereen die graag andere mensen ontmoet, samen eet, spelletjes en activiteiten met elkaar doet. Elke maandag, woensdag en om de week op vrijdag genieten we samen van een versbereide avondmaaltijd. Er wordt gekookt, dus je kan zo aanschuiven aan tafel. Een avondmaaltijd met twee drankjes kost 5 euro per persoon. Na het eten kan je doen wat je zelf wilt. Je kan gezellig blijven kletsen, televisie kijken of spelletjes doen met anderen. Ga naar de website van Amerpoort voor meer informatie over de Foortse Kamer

Aan tafel in Vathorst - Gratis maaltijd voor wijkgenoten

Angelinapolder 3

Nieuwe contacten op doen, een gezellige avond en een heerlijke maaltijd. Dat zijn de ingrediënten van Aan Tafel in Vathorst. Helaas kunnen we door de maatregelen rondom het coronavirus de maaltijd op dit moment niet live organiseren. Je kan je voorlopig wel opgeven voor de bezorgdienst. In plaats van samen aan tafel brengt een team vrijwilligers de maaltijd rond. Iedere tweede en laatste woensdag van de maand. Klik hier voor meer informatie op de website van Hart van Vathorst.

Wijklunch Vathorst

De Bron, Oceaan 10,  Amersfoort 
Elke eerste maandag van de maand is de Wijklunch in Vathorst. Om 12:00 staat het eten klaar voor iedereen die wil aanschuiven. Het doel is om mensen in Vathorst en daarbuiten te verbinden met elkaar onder het genot van een maaltijd. Je betaalt een  vrijwillige bijdrage Meer informatie en aanmelden Diëten, voorkeuren en allergieën kunnen via wijklunchvathorst@gmail.com worden doorgegeven. Daar ook graag aanmelden als je mee wilt komen eten (i.v.m. inkoop ingrediënten).

 

 

 
   Terug naar de hoofdpagina