Stadsdorp Vathorst brengt mensen met en zonder een beperking met elkaar in contact. Op deze website zie je wat er te doen is in de Amersfoortse wijk Vathorst. En wie jou op weg kan helpen. Stadsdorp Vathorst is er voor iedereen. Zo voelt iedereen zich thuis in Vathorst! Lees verder... 

WAT IS ER DEZE MAAND TE DOEN IN VATHORST? Check onze Facebookpagina
ANNEMARIE WELP FOTOGRAFIE

De Hof


Woonlocatie de Hof van Abrona ligt midden in de wijk Vathorst. Op De Hof wonen mensen vanaf 18 jaar met een verstandelijke beperking en/of licht psychiatrische problematiek. Het heeft 21 studio-appartementen en er is 24 uur per dag een begeleider aanwezig. 

Mensen die op de Hof wonen staan midden in de samenleving: ze nemen deel aan het dagelijks leven zoals school, werk of dagbesteding. Ze hebben een wens om redelijk zelfstandig te wonen en om veel te leren. Zo heeft iedereen doelen waar ze naartoe willen werken, zoals bijvoorbeeld het leren koken of zelfstandig reizen.

Met 12 begeleiders wordt er zoveel mogelijk samen met de bewoners gedaan. Er is een grote tuin en drie woonkamers waar gebruik van kan worden gemaakt, waar ook activiteiten worden georganiseerd. Zo worden er vaak dingen gemaakt met de feestdagen, of wordt er ’s avonds een spelletje gespeeld. De Hof heeft dus veel te bieden!

 

De Hof
Vuursteenberg 70-78
3825 DH Amersfoort, Vathorst