Stadsdorp Vathorst brengt mensen met en zonder een beperking met elkaar in contact. Op deze website zie je wat er te doen is in de Amersfoortse wijk Vathorst. En wie jou op weg kan helpen. Stadsdorp Vathorst is er voor iedereen. Zo voelt iedereen zich thuis in Vathorst! Lees verder... 

WAT IS ER DEZE MAAND TE DOEN IN VATHORST? Check onze Facebookpagina
ANNEMARIE WELP FOTOGRAFIE

Even voorstellen:

Foortse Kamer

Locatiesoort: inloop waar mensen elkaar kunnen ontmoeten/activiteiten worden gedaan
Leeftijdsgroep: alle leeftijden 

Wat is inloop de Foortse Kamer?

Locatie ‘De Foortse Kamer’ is een inloop voor iedereen wie graag andere mensen ontmoet, samen eet, spelletjes en activiteiten met elkaar doet. Elke maandag, woensdag en om de week op vrijdag wordt er gezellig samen genoten van een versbereide avondmaaltijd. Er wordt gekookt, dus je kan zo aanschuiven aan tafel. Een avondmaaltijd met twee drankjes kost €5 euro per persoon. Na het eten kan je doen wat jezelf wilt. Je kan gezellig blijven kletsen, televisie kijken of spelletjes doen met anderen. 

Wie vindt het ook leuk om naar de Foortse Kamer te komen? Kom dan snel een keer langs bij de Foortse Kamer of bel naar 0651002457!

Ligging

Inloop ‘De Foortse Kamer’ ligt centraal in Amersfoort Vathorst, wijk ‘De Laak’, op een paar honderd meter loopafstand van het winkelcentrum Vathorst. De Foortse Kamer is goed bereikbaar met de auto, taxi of openbaar vervoer, waaronder treinstation Vathorst en diverse bushaltes. Het pand is onderdeel van het brede project ‘De Foortse Brug’, dat bestaat uit diverse wooncomplexen met een gemeenschappelijke binnentuin. Het gebouw is sinds 2011 in gebruik. 

Wanneer is de Foortse Kamer open?

Op maandagavond van 17:00 tot 21:00 uur.
Op woensdagavond van 17:00 tot 21:00 uur.
Op vrijdagavond (in de oneven weken) van 17:00 tot 21:00 uur.

 

Elburgstraat 250
3826 BH Amersfoort
Telefoonnummer receptie: 035-6775555
Mobiel nummer: 0651002457