Stadsdorp Vathorst brengt mensen met en zonder een beperking met elkaar in contact. Op deze website zie je wat er te doen is in de Amersfoortse wijk Vathorst. En wie jou op weg kan helpen. Stadsdorp Vathorst is er voor iedereen. Zo voelt iedereen zich thuis in Vathorst! Lees verder... 

WAT IS ER DEZE MAAND TE DOEN IN VATHORST? Check onze Facebookpagina
ANNEMARIE WELP FOTOGRAFIE

Land in Zicht

Land in Zicht is een kleinschalig zorgerf aan de rand van Amersfoort Vathorst. Hier ben je welkom zoals je bent. We kijken samen naar jouw mogelijkheden en vullen de dagbesteding naar jouw wens in. Je kan in de keuken, in de tuinen of in de groentetuin werken, lekker klussen of filmen. Je doet bij ons echt mee en zo ontstaat er een gevoel van waardevol zijn en zinvol bezig zijn. We bieden dagbesteding, vrijwilligerswerk en leer-werktrajecten aan. 

Wie kan bij ons komen?

We begeleiden diverse doelgroepen vanaf 18 tot en met 99 jaar. Met de diagnose autisme, burn-out, verstandelijke beperking, psychische problematiek of dementie. Er kan gewerkt worden aan verschillende doelen zoals gezond dag- en nachtritme ontwikkelen, leren communiceren, grenzen aangeven of leren behoeftes te uiten, vaardigheden leren, toewerken naar vrijwilligerswerk of vakgerichte opleiding. 

Echte zorg is:

  • Aandacht voor elkaar,
  • maatwerk leveren,
  • onderdeel van een netwerk,
  • deel van een gemeenschap,
  • altijd in ontwikkeling,
  • en is persoonlijk en professioneel tegelijkertijd. 

We zijn open van maandag tot en met vrijdag. Kom eens kijken op onze mooie en bijzondere locatie aan de rand van Vathorst!

Via deze link zie je onze folder

Bezoekadres

Zorgerf Land in Zicht
Domstraat 823829 ND Amersfoort

Contact

M : 06 364 108 74
info@landinzicht.net
www.landinzicht.net
www.facebook.com/landinzicht.net