Stadsdorp Vathorst brengt mensen met en zonder een beperking met elkaar in contact. Op deze website zie je wat er te doen is in de Amersfoortse wijk Vathorst. En wie jou op weg kan helpen. Stadsdorp Vathorst is er voor iedereen. Zo voelt iedereen zich thuis in Vathorst! Lees verder... 

WAT IS ER DEZE MAAND TE DOEN IN VATHORST? Check onze Facebookpagina
ANNEMARIE WELP FOTOGRAFIE

Wijkteams en Indebuurt033

Wijkteam Amersfoort

Amersfoort heeft 9 Wijkteams. In het Wijkteam werken professionals die veel weten over jeugdzorg, opvoeding van kinderen, gezondheid, prettig leven, begeleiding bij het wonen, psychische problemen, ouderenzorg en andere zorg. Ze werken samen in een team in de wijk. 

Indebuurt033 en de wijkteams

Wat is het verschil tussen de Wijkteams en Indebuurt033 met hun Informatiewinkels? Indebuurt033 ondersteunt inwoners die een vraag hebben over welzijn, zorg, wonen, geldzaken of die graag anderen willen ontmoeten. Iedereen kan met vragen terecht bij de Informatiewinkels. Ook regelt Indebuurt033 alles rond vrijwilligerswerk en mantelzorg in Amersfoort. Indebuurt033 ondersteunt inwoners die een idee hebben voor hun buurt. Bijvoorbeeld als ze een activiteit willen organiseren Zie www.indebuurt033.nl.

Wat we doen

De medewerkers van het Wijkteam kunnen u helpen met uw vragen en zorgen. Het is belangrijk dat u niet rond blijft lopen met uw zorgen. We maken graag een afspraak met u en helpen u een oplossing te vinden die bij u past.

Bel 033 4694869 of
stuur een e-mail naar
wijkteam@wijkteam-amersfoort.nl .
Bereikbaar maandag t/m vrijdag
van 8.30 tot 17.00 uur.