Stadsdorp Vathorst brengt mensen met en zonder een beperking met elkaar in contact. Op deze website zie je wat er te doen is in de Amersfoortse wijk Vathorst. En wie jou op weg kan helpen. Stadsdorp Vathorst is er voor iedereen. Zo voelt iedereen zich thuis in Vathorst! Lees verder... 

WAT IS ER DEZE MAAND TE DOEN IN VATHORST? Check onze Facebookpagina
ANNEMARIE WELP FOTOGRAFIE

Sport en bewegen

Buurtsportcoaches

Wij zijn het team van Buurtsportcoach Amersfoort.
‘Sport en bewegen voor iedereen’ is ons motto. Jong of oud, beginnende of ervaren sporters, sporters met beperkingen op zoek naar passend sportaanbod: iedereen kan in beweging komen. Daar gaan we voor! We doen niets liever dan zoveel mogelijk Amersfoorters in beweging brengen. Dat doen we door allerlei activiteiten in de wijken te organiseren, maar ook door sportverenigingen te ondersteunen en onder de aandacht te brengen.
Dus als je vragen hebt over het sportaanbod in Amersfoort, of welke sport of activiteit het beste bij je past: neem contact met ons op.

Liever direct contact met één van onze buurtsportcoaches in Vathorst en Hooglanderveen, mail of bel dan naar Sven Slop.

Sven Slop | SSlop@SRO.NL | 033-4225186 

 

Zin in gezelligheid en eventueel daarna lekker bewegen?

Kom dan dinsdagmiddag naar de Bron, Oceaan 14 in Amersfoort . Elke dinsdag is hier ontmoetingsmiddag van 14.30 uur tot 16.00 uur. We drinken eerst koffie of thee samen. Heb je daarna zin om lekker te gaan sporten, dan kan dat onder begeleiding van de SRO in de sporthal van de Bron. Je hoeft niet veel conditie te hebben. Iedereen kan instappen. Plezier maken is het belangrijkste! Alleen wat komen drinken kan natuurlijk ook!

Deze bijeenkomst is voor alle wijkbewoners, dus ook voor mensen met een psychische kwetsbaarheid, Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) of licht verstandelijke beperking. Meer info: 06-4370 7107

 

 
   Terug naar de hoofdpagina